Voordelen Menzis op een rij

Zoals u weet heeft Sociaal Fonds Taxi collectieve afspraken met Menzis. Velen onder u hebben gekozen voor de collectieve zorgverzekering van SFT bij Menzis. Een slimme keuze want u profiteert zo van korting op uw premie. Maar ook als u niet bij Menzis bent verzekerd kunt u met SamenGezond profiteren van voordeel!

Voordelen collectief Menzis

U profiteert niet alleen van de aantrekkelijke korting op de premie, maar u krijgt ook toegang tot het spaarprogramma SamenGezond. Het enige spaarprogramma waarmee een gezonde leefstijl wordt beloond. En het leuke is, iedereen kan meedoen: jong, oud, ziek of gezond. Ook de collega’s die (nog) niet zijn verzekerd bij Menzis kunnen meedoen en zo kennis maken met Menzis. Doet u ook mee?

Gratis toegang tot Menzis SamenGezond

Menzis-leden kunnen hun gespaarde punten inwisselen voor hoge kortingen en gezonde producten in de SamenGezond-webshop. Bent u geen Menzis-lid? U kunt nu alvast beginnen met het sparen van punten, die u na aanmelding voor de Menzis-zorgverzekering kunt verzilveren in de vernieuwde webshop.
En u spaart nu heel eenvoudig punten met handige apps als Runkeeper en de route-app van Natuurmonumenten. Met het uploaden van gezonde foto’s verdient u ook al punten. Dat is makkelijk verdiend! Kijk snel op www.menzis.nl/samengezond.

Wilt u meer weten over Menzis of heeft u een vraag?

Voor meer informatie kunt u kijken op www.menzis.nl/sft Daarnaast kunt u voor vragen ook terecht bij de Menzis Klantenservice via het telefoonnummer 088-222 40 40.

 Naar boven