Einde ESF-subsidie in zicht

De subsidieregeling van het Europees Sociaal Fonds (ESF) voor opleidingen stopt op 31 juli 2012. Brussel heeft geen nieuw budget beschikbaar gesteld. Wilt u nog gebruik maken van de regeling dan moeten uw werknemers vóór eind juli de opleiding hebben afgerond.


Momenteel kunt u nog gebruik kunt maken van de subsidie regeling van het Europees Sociaal Fonds (ESF) voor opleidingen die uw medewerkers binnen de periode 1 februari 2011 t/m 31 juli 2012 gevolgd en afgesloten hebben. Maximaal 40% van opleidings- en examenkosten worden gesubsidieerd. Het gaat om opleidingen gericht op de taxi- en de touringcarbranche.

Wees op tijd!

De einddatum van het project nadert snel en daarna stopt deze subsidie regeling. Als uw werknemers nog binnen dit project met een opleiding willen starten, dan zal dit op heel korte termijn moeten gebeuren. Wij raden u aan om goed naar de doorlooptijd en planning van de opleiding en het examen te kijken. Vaak kost dit meer tijd dan gedacht. Wilt u nog in aanmerking komen voor subsidie, dan móeten de opleiding en het examen, voor zover van toepassing, echt uiterlijk op 31 juli 2012 afgerond zijn. LET OP! De subsidie aanvragen kunt u tot 31 augustus indienen, alle subsidie aanvragen die na deze datum bij ons binnen komen kunnen wij helaas niet meer behandelen.

Vragen?

Voor informatie over de voorwaarden waaronder de subsidie beschikbaar gesteld kan worden en de manier waarop u declaraties in kunt sturen kijkt u op de ESF-pagina. Heeft u nog vragen over de subsidieregelingen, dan kunt u deze stellen via:

Wij raden u aan onze website regelmatig te bezoeken om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen op het gebied van subsidieverlening.  

 Naar boven