'Dankzij fanatieke collega's kom je een heel eind'

De foto/videowedstrijd van de campagne Gezond aan het Stuur is voorbij. Op vrijdag 24 juni vond de prijsuitreiking plaats bij VMNN in Emmer-Compascuum. Onder toeziend oog van diverse enthousiaste collega's reikte de arbocoach van Sociaal Fonds Taxi, Peer Vos, de Wii Fit spelcomputer uit aan een blij verraste heer Germers. Zijn inzending werd unaniem door de jury gekozen als beste foto. Misschien niet geheel toevallig, maar zijn foto behaalde ook nog eens de meeste stemmen in totaal gedurende de looptijd van de wedstrijd. Een terechte winnaar dus.

De heer Germers: 'Samen met mijn collega's hebben we er een paar leuke en spannende maanden van gehad. Het is begonnen met we zien wel , maar het werd steeds spannender, elke morgen werd de stand door genomen. Dankzij fanatieke collega's kom je een heel eind.
Via deze weg wil ik mijn collega's bedanken voor hun inzet bij het stemmen. Als extraatje kreeg ik van P&O ook nog een mooie vaas vol fruit. Ik vond het leuke actie.'

 

Winnaars verrassingspakket

De inzendingen met de meeste stemmen per maand kregen de publieksprijs. Zij hebben hun verrassingspakket inmiddels thuis ontvangen. De winnaars zijn:

mevrouw M. Arts uit Sint Anthonis
mevrouw G. van Pinxten uit Sint-Michielsgestel
mevrouw W. Vessem-Janssen uit 's-Hertogenbosch
de heer J. Vossenberg uit Gemert

Wij bedanken alle deelnemers voor hun inzending en wensen de winnaars veel plezier met hun prijs!

Bekijk de winnende foto's

Foto's van de prijsuitreiking

 Naar boven